Bemutatkozás

A H-Vend Service Kft. eleinte italautomaták üzemeltetésével foglakozott, majd egy teljesen új, innovatív irányba indult el.
Az italautomaták külső megjelenése az elmúlt tíz évben nem sokat változott, a funkcionalitás sem bővült. Ennek megváltoztatása a vállalkozás stratégiai célja.

Cégünk a meglévő automataházhoz és mechanikához teljesen új, modern megjelenésű, kibővített funkcionalitású frontokat és kezelőpaneleket fejleszt és gyárt. Az új előlap nem csak megjelenésében korszerű és szép, hanem a kezelése is egyszerűbbé és élménydússá válik.

A meglévő automaták mechanikus részeit felújítják, majd a vevői igényeknek megfelelően és a hardver tervezése is a kialakított kezelőpanellel látják el (a szoftver és a hardver tervezése is a H-Vend Service Kft. feladata). Végezetül tesztelik és a vevőhöz szállítják.
A cég elsősorban exportra termel, célpiacai Franciaország, Spanyolország és Olaszország, ahol már stabil vevőkörrel és biztos piaccal rendelkezik.
Rendszeresen megjelenünk nemzetközi kiállításokon és vásárokon is, így tevékenységünk már Európa számos országában ismert.

Cégünk profilja az italautomaták átalakítása, ennek a tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk.

Cél - ennek a fejlesztésnek köszönhetően is - a vállalkozás dinamikus fejlődésének folytatása, újabb célpiacok meghódítása, további EU országokban, létszámbővítéssel, az árbevétel és a nyereségesség növekedésével. Az ezen tevékenységből eredő árbevétel növekedés terveink szerint el fogja érni az 40-50 millió Ft/év értéket a következő három évben.

VARIANT®

COMPO-VEND®

DATA-VEND®

INFO-VEND®