Régiből újat
newbettercut.png
A „RÉGIBŐL ÚJAT” elnevezésű program cégünk több évtizedes VENDING piaci tapasztalatainak és fejlesztési munkáinak eredményeit foglalja rendszerbe.

A program célja, hogy a 2008 óta kedvezőtlen irányban megváltozott gazdasági körülmények között is költséghatékony megoldásokat kínáljon a VENDING üzletágban működő azon kis és közepes vállalkozások számára, amelyeket leginkább érintettek a pénzügyi és gazdasági válság kedvezőtlen hatásai.

Az öt elemből álló  „RÉGIBŐL ÚJAT” programunk az egyszerű, de innovatív műszaki megoldásoktól kezdve a legkorszerűbb informatikai technológiák alkalmazásáig, az ipari formatervezésnek és műszaki fejlesztésnek köszönhetően látványos és költséghatékony megoldást kínál az automaták esztétikai , valamint műszaki értékvesztésének mérséklésére, üzemben tartási időtartamuk, piacképességük növelésére.

A program egyes elemei önállóan is alkalmasak a költséghatékony megújítás céljának elérésére, de az öt elem együttes alkalmazásával érhető el a legteljesebb esztétikai és műszaki  értelembe vett értéknövekedés, amellyel az újjal azonos értékűvé változtatható bármely régi automata.