Széchenyi Plusz 2023
GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00006




Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00006

Projekt címe: Mesterséges intelligencia alapú adatvezérelt italautomaták fejlesztése

Projekt elemei:

- Kísérleti fejlesztést, ipari kutatást végző szakemberek
- Kísérleti fejlesztést végző szakértő vállalkozás
- Egyéb marketing, kötelező nyilvánosság költségei

A megvalósulás helyszíne: 6728 Szeged, Napos út 6.

A megvalósulás helyszíne: H-Vend Service Kft.

A fejlesztés tervezett záró dátuma: 2024. április 30.

Kötelező formai elemek: ld. KTK Plusz, illetve Arculati Kézikönyv Plusz



Projekt tartalmának bemutatása:

példa keretre


A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2021.07.30-án meghirdetett GINOP Plusz-2.1.1-21 felhívás alapján a H-Vend Service Ipari, Fejlesztési, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságot alkalmasnak minősítette és 139,42 millió Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesítette, Európai Uniós forrásból.

A tervezett projekt egyesíti az automatizálást - gépi tanulást - és az adatelemzést.

A projekt keretében 3-féle kategóriájú - ESPRESSO HOT FREE STANDING / ESPRESSO HOT TABLE TOP / BIG CAPSULE HOT FREE STANDING - INTELLIGENS ITALAUTOMATA fejlesztését és prototípusainak gyártását tervezzük megvalósítani.

Az automaták amellett, hogy megfelelnek a 21.század technológiai elvárásainak tartalmaznak kettő - egymástól függetlenül is működő - jelentős újdonságtartalmú egységet ( IPP-INTELLIGENS TERMÉK PLATFORM, illetve a VÁKUUMOS ÉS VÉDŐGÁZAS KÁVÉTÁROLÓ RENDSZER), ami a legmagasabb iparjogvédelemre - szabadalmaztatásra - is esélyes.

Az INVISIBLE TOUCH - Érintésmentes vásárlási folyamat a fertőzéskockázat minimalizálása céljából. Ez egy olyan mobil alkalmazás, ami COVID 19 helyzetre és egyéb fertőzések, közvetett emberi érintkezések útján történő kockázatának jelentős csökkentését eredményező megoldásként kínál érintésnélküli vásárlási és fizetési lehetőséget a különböző ital, -és áruautomaták használatánál.

Vissza